Elektrische scooters sterk in opkomst.

Elektrische scooters sterk in opkomst

 

De trend van milieubewust en groen rijden is inmiddels overgeslagen naar scooterland. Sinds kort kan je bij X-scooter in Veenendaal terecht voor elektrische scooters van het merk NIU.

En dat is interessant voor zowel particulieren als ondernemers. De overheid geeft veel subsidie op elektrische scooters, waardoor de aanschafkosten erg aantrekkelijk worden. Daarnaast verbruikt te elektrische scooter bij gemiddeld gebruik slechts 20 euro per jaar aan elektriciteitskosten.

De accu van deze scooter is ontwikkeld door Bosch en heeft 2 jaar fabrieksgarantie. Het is opgebouwd uit Panasonic lithium ion cellen die zijn geïmporteerd vanuit Japan; dezelfde techniek die door Tesla wordt gebruikt. Ook is er een app die de gebruiker alles laat zien wat hij wil weten over zijn scooter: van de status van de accu tot een overzicht van de laatst gereden ritten.

De elektrische scooter is erg stil en rijdt zuinig. Met de huidige accu’s rijd je zo’n 70 kilometer. Geïnteresseerden kunnen bij X-scooter terecht voor een proefrit op een van de demomodellen.

 

by x scooter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *