Snorscooter (25 km/u) nú omkeuren naar bromscooter (45 km/u)


Snorscooter (25 km/u) nú omkeuren naar bromscooter (45 km/u)


 

 

We kunnen er niet omheen. Het jaar is voorbij gevlogen. Met december op de stoep moeten we er toch echt aan gaan geloven. DE helmplicht. Deze gaat per 1 januari 2023 in. En zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn. Heb je een snorscooter, dan moet je per 1 janauri 2023 een helm gaan dragen. Maar, niet getreurd. Daar hebben wij de oplossing voor!

Ten eerste: Wij hebben de ideale snorscooter helmen voldoende op voorraad in de showroom. 

Ten tweede: Van een blauw naar geel kenteken. Of - hoe het eigenlijk heet - Je snorscooter om laten keuren naar een bromscooter. 

Van blauw naar geel kenteken? Hoe zit dat? 

Bij X-scooter ben jij aan het juiste adres om je snorscooter met blauw kenteken om te laten keuren naar een bromscooter met geel kenteken. Dit klinkt ingewikkelder dan dat het is. Wij beschikken over een RDW erkenning en zijn bevoegd door de RDW om deze rdw-keuring uit te voeren. Wij mogen dan jouw snorscooter omkeuren naar bromscooter. 

Wil jij je scooter laten omkeuren? Neem dan contact op via onderstaande button of bel 0318-787378.

Contact opnemen

Snorscooter laten omkeuren naar bromscooter? 

Neem contact met ons op via de button en je kan direct een afspraak met ons inplannen voor een onderhoudsbeurt in combinatie met het omkeuren van jouw snorscooter. Vanwege de verwachte drukte met de feestdagen en verkoop van het vuurwerk raden we je aan om zo snel mogelijk een afspraak te maken om zo in janauri 2023 te genieten van een 45 km. scooter. 

Voordelen van je scooter laten omkeuren bij X-scooter?

Het voordeel om je snorscooter om te laten keuren naar bromscooter bij X-scooter? Je hoeft niet naar een RDW keuringsstation in Arnhem of Nieuwegein te rijden. Wat je tijd en kosten bespaart. Wij halen je scooter gratis op in Veenendaal. Plan direct jou afspraak via de button.  

Elektrische scooter om laten keuren. 

Ook een elektrische scooter kan je om laten keuren! En, dat mag ook wel. Elektrische scooters zijn enorm in opkomst. Wij zijn er blij mee; deze scooters zijn goed voor het milieu en jou portemonnnee. Bezit je al een elektrische scooter van 25 km/h met blauw kenteken? Plan dan ook eenvoudig een onderhoudsbeurt in combinatie met een omkeuring van jouw elektrische scooter. 

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Contactgegevens

Facebook


Financiering