Informatie

Fabrikant / importeur:
Vmoto

Meer Vmoto scooters bekijken


ENRA Verzekeringen
Scooterverzekering:
Klik op het logo om bij ENRA een premieberekening te doen.


Dealer van:
ENRA Verzekeringen

Garantie:
24 maanden garantie


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze scooter te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze scooter aan een vriend of kennis.


Neem contact met ons op over deze scooter

Nieuwe Vmoto Elektrische Scooter

Vmoto TS zwart 45 km.


Neem contact met ons op over deze scooter


De Super Soco TS is een volledig elektrische scooter. Adembenemend. Inspirerend. Revolutionair. Of gewoon fantastisch. Noem het wat je wilt. De nieuwe Super SOCO TS is state of the art als het gaat om e-mobiliteit. Na vele jaren van ontwikkeling en samenwerking met grote spelers van over de hele wereld is er eindelijk een elektrische scooter gemaakt.
De Super SOCO TS is standaard voorzien van:
LED-verlichting
Bluetooth voorbereiding
Anti-diefstal systeem
Start-Stop
Bosch 2400 watt elektromotor
LCD display
De populaire La Souris Super Soco TS is geschikt voor zowel korte als lange afstanden. 100% Elektrisch De Super SOCO TS is 100% elektrisch. Er is geen verbranding, dus ook geen uitstoot. Super milieuvriendelijk. De BOSCH electromotor heeft een vermogen van 2,4kW. Tevens is het koppel vele malen hoger, zodat je ook met twee personen éénvoudig optrekt.

Oplaadtijd: 5uur
Actieradius: 60-70 km*/** (optioneel is een 2e accu, 120-140km)
Geschikt voor extra passagier De Super SOCO TS is geschikt voor elk type bestuurder, en heeft uitklapbare side steps voor een passagier.
Opbergruimte: De Super SOCO TS heeft een bescheiden ruimte onder de accu klep en buddy voor eventueel een schijfremslot. Indien gewenst, is er een topkoffer beschikbaar.
*De exacte actieradius is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de buiten temperatuur, snelheid en rijstijl. Actieradius wordt weergegeven, en is getest, op basis van een snorvoertuig (25 km/h).
** Wanneer de scooter is opgevoerd, kan dit nadelige gevolgen hebben voor de actieradius. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.


€ 3.998,-
(Inclusief afleverkosten)
Prijs per maand klik hier.TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Facebook


Financiering


Onze scootermerken

AGM
BTC
Bye Bike
Bye-bike
GTS
Kymco
NIU
Peugeot
Piaggio
Segway
SYM
Tomos
Turbho
Vespa
Vmoto
Yadea
Yamaha