Over ons

X-scooter is geopend op 1 september 2006, aan de rand van het Veenendaalse centrum. Wilco en Ilse van de Weerdhof zijn samen begonnen, maar hebben er nu al een echt familiebedrijf van gemaakt. Diverse familieleden steken regelmatig bij X-scooter hun handen uit de mouwen.

Gewoon
Bij X-scooter hangt de sfeer van: ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Wil jij als klant gewoon prettig geholpen worden, wil je goed advies, informatie over onderhoud of verzekeringen of een reparatie laten uitvoeren? Dan zit je goed bij X-scooter.

Merken
In de showroom aan de Nieuweweg in Veenendaal staat een brede collectie scooters. Retro, sportief, functioneel, in allerlei kleurencombinaties, dus passend bij iedere smaak. De scootermerken die wij voeren zijn: Piaggio, Vespa, Fosti, Kreidler, Baotian, Turbho, Tomos, Kymco, Lintex, Yamaha, Peugeot, Sachs, Malaguti, Aprilia, Peda, Beta en Sym. Voor accessoires en onderhoud kun je ook bij ons terecht: een helm, een veilig slot, een nieuwe uitlaat, een servicebeurt of het oplossen van een technisch mankement. Wij lossen het zo snel mogelijk voor je op!


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Facebook


Financiering